Om by Gulldia

🌟 Velkommen til by Gulldia 🌟

Når lekenhet møter kvalitet og glam med hverdagslig sjarm, da entrer by Gulldia scenen. Vi er mer enn bare et smykkemerke - vi er en livsstil, en bevegelse for den moderne, motebevisste kvinne som vet at hvert øyeblikk fortjener et strøk av glans. ✨

Med en fantastisk kolleksjon med hündballspiller Nora Mørk, løfter vi deg inn i en verden der hver dag er en catwalk, og der smykkene vüre gir det lille ekstra til büde hverdag og fest.

🚀 Vår Misjon
Å levere trendy smykker du som en moderne kvinne søker etter! Vi holder et våkent øye med hva som rører seg i smykkeverdenen og bringer det direkte til deg i form av våre chic og anvendelige kreasjoner. Fra sirlige kjeder og staselige ringer til delikate armbånd og mye mer i gull, sølv og gullbelagt sølv - vi har skatter som kompletterer din unike stil.

👱‍♀️ Vi tror at at dette kan være deg:
En selvsikker, stilsikker ung kvinne som elsker ü blande tidløs eleganse med friske, trendsettende konsepter. Du finner glede i smü detaljer, ser skjønnhet i sin naturlige fremtoning og er alltid klar for ü skinne litt ekstra med et by Gulldia smykke. Du deler, inspirerer og skinner pü din egen unike müte.

💖 Vårt Community
by Gulldia handler om fellesskap. Vi verdsetter hver og en i vür blendende skare av kvinner som, lever, ler og strüler i sine by Gulldia smykker. Følg med pü reisen gjennom hverdagsluksus og skap dine egne glitrende øyeblikk sammen med oss.

🌿 Bærekraft og Kvalitet
Vi deler din kjÌrlighet for planeten vür. Derfor sørger vi for at vüre smykker ikke bare er av høy kvalitet, men ogsü produsert med en bÌrekraftig fremtid i tankene. Vi oppfordrer ogsü til gjenbruk og swapping-kulturen, fordi en ekte skatt virkelig kommer til sin rett nür den er elsket av mange.

Utforsk og bli en del av vår by Gulldia verden, hvor hver dag bringer nye muligheter til å skinne og dele din reise med verden ✨👑

📱 Bli med oss på sosiale medier! Del dine skinnende øyeblikk, bli inspirert, og la oss skape glitrende minner sammen! 💖🌟by Gulldia eies av NC Christophersen som er blant landets ledende leverandører til norsk gullsmedbransje.

 

NC Christophersen AS

Organisasjonsnummer:
NO 916 588 704 MVA