Om by Gulldia

🌟 Velkommen til by Gulldia 🌟

Når lekenhet møter kvalitet og glam med hverdagslig sjarm, da entrer by Gulldia scenen. Vi er mer enn bare et smykkemerke - vi er en livsstil, en bevegelse for den moderne, motebevisste kvinne som vet at hvert øyeblikk fortjener litt glam ✨

Med en fantastisk kolleksjon med håndballspiller Nora Mørk, løfter vi deg inn i en verden der hver dag er en catwalk, og der smykkene våre gir det lille ekstra til både hverdag og fest.

🚀 Vår Misjon
Å levere trendy smykker du som en moderne kvinne ønsker deg! Vi holder et våkent øye med hva som rører seg der ute og bringer det direkte til deg i form av våre chic og anvendelige kreasjoner. Fra kule kjeder og staselige ringer til delikate armbånd og mye mer i gull, sølv og gullbelagt sølv - vi har skatter som kompletterer din unike stil.

👱‍♀️ Vi tror at at dette kan være deg:
En selvsikker, stilsikker ung kvinne som elsker å blande tidløs eleganse med friske, trendsettende konsepter. Du finner glede i små detaljer, ser skjønnhet i sin naturlige fremtoning og er alltid klar for å skinne litt ekstra med et by Gulldia smykke. Du deler, inspirerer og skinner på din egen unike måte.

💖 Vårt Community
by Gulldia handler om fellesskap. Vi verdsetter hver og en i vår blendende skare av kvinner som, lever, ler og stråler i sine by Gulldia smykker. Følg med på reisen gjennom hverdagsluksus og skap dine egne glitrende øyeblikk sammen med oss.

🌿 Bærekraft og Kvalitet
Vi deler din kjærlighet for planeten vår. Derfor sørger vi for at våre smykker ikke bare er av høy kvalitet, men også produsert med en bærekraftig fremtid i tankene. Vi oppfordrer også til gjenbruk og swapping-kulturen, fordi en ekte skatt virkelig kommer til sin rett når den er elsket av mange.

Utforsk og bli en del av vår by Gulldia verden, hvor hver dag bringer nye muligheter til å skinne og dele din reise med verden ✨👑

📱 Bli med oss på sosiale medier! Del dine skinnende øyeblikk, bli inspirert, og la oss skape glitrende minner sammen! 💖🌟by Gulldia eies av NC Christophersen som er blant landets ledende leverandører til norsk gullsmedbransje.

 

NC Christophersen AS

Organisasjonsnummer:
NO 916 588 704 MVA